קורנדוגס – נקניקיות בציפוי פריך ומתקתק

קורנדוגס

קורנדוגס – נקניקיות בציפוי פריך ומתקתק

על ידי 12 ביולי 2015

קורנדוג זו נקניקיה מטוגנת בציפוי פריך של קמח תירס פריך ומתקתק. על מנת להכין קורנדוגס אמיתי וטעים מכינים את כל המרכיבים מראש - ורגע לפני ההכנה מצפים את הנקניקיה, מטגנים אותה ומגישים מיד את הקורנדוג חם וטעים מהשמן.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 5 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • בקערה גדולה מכניסים את קמח התירס, הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. 
  • מערבבים יחד.
  • מוסיפים את הביצה, החלב, כף שמן קנולה ודבש.
  • מערבבים היטב עם מטרפה עד שהכל הופך לבלילה אחת.
  • פותחים את חבילת הנקניקיות ומייבשים אותן עם נייר מגבת.
  • נועצים שיפוד בכל נקניקיה - אבל שלא יצא מהצד השני.
  • יוצקים את הבלילה לתוך כוס שתייה גבוהה (גבוהה יותר מהנקניקיה). לא ממלאים את הכוס עד הסוף אלא שלושת רבעי (שיהיה יותר בלילה מגובה נקניקיה - אבל שלא יגלוש מהכוס)
  • מחממים את שמן הקנולה בסיר לחום של לפחות 180 מעלות.
  • לוקחים שיפוד עם נקניקיה - טובלים בבלילה שבכוס ומוודאים שכל הנקניקיה מצופה בלילה.
  • מעבירים במהירות לתוך השמן העמוק.
  • מטגנים 2-3 דקות עד להשחמה מלאה של המעטפת. מדי פעם מסובבים את השיפוד כדי שהטיגון יהיה אחיד.
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

אפשר להגיש עם השיפוד או בלי כרצונכם.

מגישים עם מתבלים כמו קטשופ, חרדל ודבש, צ'ילי חריף ומתוק ועוד.

וכמובן עם ערימות של צ'יפס.

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

פרויקט סושי – איך מכינים סושי?

טבעות בצל פריכות בתנור

טורטייה פרגיות עם ירקות צלויים