פשטידת פסטה וירקות מוקפצים

פשטידת פסטה וירקות מוקפצים

פשטידת פסטה וירקות מוקפצים

על ידי 31 ביולי 2017

פשטידת פסטה וירקות מוקפצים היא פשטידה מעולה בכלום עבודה ובמקסימום טעם - ירקות מוקפצים עם פסטה שיש בכל בית - לתבנית ולתנור. פשטידת פסטה וירקות מוקפצים - טעימה, משביעה ויופי של רעיון לארוחת ערב.

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 40 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מבשלים את הפסטה לפי הוראות שעל האריזה שלה (ביננו - אני מכין את הפשטידה הזו משאריות פסטה שנשארו... הכי טוב!)
  • חותכים את הצבל לחצאי פרוסות בעובי ס"מ.
  • חותכים את הגזר למקלות בעובי חצי ס"מ באורך 3-4 ס"מ.
  • חותכים את הקישוא לחצי לאורך ואז כל חצי לפרוסות בעובי ס"מ.
  • חותכים את הפלפל האדום לרצועות בעובי חצי ס"מ.
  • מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה. כשהשמן חם - מוסיפים את כל הירקות ומקפיצים עד שהירקות מתרככים ומשחימים.
  • מויפים מלח, פלפל ואבקת שום - מערבבים עוד קצת ומורידים מהאש.
  • מעבירים הכל לקערה יחד עם הפסטה המבושלת וממתינים 5-10 דקות שיתקרר קצת.
  • מוסיפים את הקוטג' והביצה ומערבבים היטב.
  • משמנים תבנית אינגליש קייק במעט ספריי שמן.
  • שופכים את תערובת הירקות לתוך התבנית ומשטחים אותה לגובה אחיד.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל30 דקות.
  • לאחר 30 דקות - מוציאים מהתנור, מוסיפים את הגבינה מלמעלה ומחזירים לתנור לעוד 10 דק'.
  • מוציאים מהתנור, נותנים לפשטידה לנוח ולהתקרר לפחות 30 דק' - אחרת היא תתפרק.
  • מוציאים מהתבנית.

זהו! מוכן!

מגישים עם סלט ירוק, ירקות טריים או תוספת אחרת.

הדפסה

Related posts

פרויקט סושי – איך מכינים סושי?

טבעות בצל פריכות בתנור

טורטייה פרגיות עם ירקות צלויים

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף