בורקס פיצה

בורקס פיצה

בורקס פיצה

על ידי 22 בפברואר 2015

בורקס פיצה הוא הבורקס הכי טעים ומסתבר שגם הכי קל להכנה. לוקחים בצק עלים, שמים רוטב גבינה ותוספות - ויאללה לתנור ויוצא בורקס פיצה חם ארי פריך וטעים במיוחד.

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 35 דקות
  • כמות : 30 בורקסים

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מכינים רוטב לפיצה
  • פותחים את בצק העלים ליריעה (אם הבצק ארוך - פשוט פותחים כמה שיש מקום במשטח העבודה - ואז עושים שוב עם מה שנשאר).
  • מורחים בנדיבות רוטב פיצה על בצק העלים.
  • מסדרים גבינה מגורדת ותוספות בחלק התחתון של הבצק.
  • מגלגלים בצורה מהודקת את בצק העלים עד הקצה.
  • בשלב הזה בוחנים את הבצק - אם הוא מופשר מדי - מכניסים ל30 דקות למקפיא. אם לא - ממשיכים.
  • חותכים את גליל בצק העלים לפרוסות בעובי ס"מ וחצי.
  • מסדרים את הפרוסות על תבנית עם נייר אפייה.
  • מועכים קלות כל בורקס שירדו לגובה ס"מ.
  • טורפים ביצה ומושחים את הבורקסים בבציה מלמעלה ומהצדדים.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל35 דקות.

זהו! מוכן

הדפסה

Related posts

פרויקט סושי – איך מכינים סושי?

טבעות בצל פריכות בתנור

טורטייה פרגיות עם ירקות צלויים

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף