פסטה ברוטב שמן זית, עגבניות שרי ופטריות

רוטב שמן זית עם עגבניות שרי ופטריות לפסטה

פסטה ברוטב שמן זית, עגבניות שרי ופטריות

על ידי 8 בספטמבר 2014

רוטב שמן זית עם עגבניות שרי ופטריות לפסטה הוא קל כל כך להכנה וטעים בטירוף. הרוטב מעט פיקנטי בזכות שבבי הצ'ילי הגרוס ויש לו ריח נהדר בזכות ארומת שמן הזית והשום הפרוס. רוטב שמן זית עם עגבניות שרי ופטריות לפסטה זה רוטב שמכינים תוך 2 דקות - אבל המחמאות נשארות עוד שעות ארוכות.

מומלץ להשתמש בפסטה רחבה כמו פטו'ציני, פפיונים ואפילו רביולי. אני השתמשתי במתכון בפסטה מסוג פפרדלה של Fratelli Pasta - פסטה בוטיק מעולה.

  • זמן הכנה : 2 דקות
  • זמן בישול : 5 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • פורסים את הפטריות לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • חוצים את עגבניות השרי לחצי (איך חוצים עגבניות שרי בכמה שניות? לחצו כאן)
  • פורסים את שיני השום דק דק דק.
  • מחממים את שמן הזית במחבת רחבה וגדולה.
  • כשהשמן רותח מוסיפים את הפטריות, העגבניות והשום ומקפיצים 2-3 דקות.
  • מוסיפים את שאר התבלינים, מקפיצים עוד 2 דקות. בשלב הזה מכבים את האש ומחכים עד שהפסטה תהיה מוכנה.
  • מרתיחים שוב את הרוטב ומוסיפים את הפסטה.
  • מקפיצים ומערבבים עד שהכל הפסטה מכוסה ברוטב.

זהו! מוכן!

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

פסטה עם חזה עוף בשמן זית קישואים ופטריות

רוטב סלסה רוזה פיקנטי

ספגטי אלי אוליו עם עגבניות שרי, פטריות וקבנוס