תפוחי אדמה עם בצל ופטריות בתנור

תפוחי אדמה עם בצל ופטריות

תפוחי אדמה עם בצל ופטריות בתנור

על ידי 17 בספטמבר 2013

תוספת נהדרת של תפוחי אדמה, בצל ופטריות בתיבול עדין אבל עם נוכחות - מעולה לכל ארוחה. תפוחי האדמה יחד עם הבצל והפטריות בתנור - מקבלים פריכות וריח נהדרים - וכמובן טעם מעולה.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 40 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • מקלפים את הבצל ופורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ (רצוי לא להפריד את הטבעות אחת מהשניה - למנוע מהבצל להישרף).
  • מקלפים את השום ונותנים לו מעיכה קלה עם גב הסכין.
  • חותכים את הפטריות לרבעים לאורך (פטריות קטנות - לחצאים). נפטרים מקצוות הרגלים של הפטריות.
  • שמים הכל בקערה. שופכים פנימה את התבלינים, השמן והחומץ הבלסמי.
  • מערבבים טוב טוב בידיים עד שהכל מצופה.
  • מסדרים בשכבה אחת בתבנית עם נייר אפייה.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל40 דקות.

זהו! מוכן!

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף