4.5אלף
הדפסה
תפוחי אדמה בתנור עם בצל ופלפל אדום
תפוחי אדמה נהדרים ופריכים עם פלפל אדום, בצל ושיני שום שמוסיפים ארומה נהדרת להכל. מצויין כתוספת לכל ארוחה - ואפילו נשנוש מול הטלוויזיה.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 40 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- תפוחי אדמה - 4 יפים
- בצל - 1 גדול
- פלפל אדום - 1 גדול
- שיני שום - 4 (אפשר יותר - כמה שאוהבים)
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שמן זית - רבע כוס
הוראות הכנה
- חותכים את תפוחי האדמה לקוביות גסות.
- חותכים את הבצל לקוביות גסות.
- חותכים את הפלפל לרצועות גסות.
- מקלפים את שיני השום.
- שמים הכל בקערה - שופכים את המלח, הפלפל ושמן הזית.
- מערבבים עם הידיים טוב טוב ומעבירים לתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.
- מכניסים לתנור ב190 מעלות ל40 דקות.
זהו! מוכן!