תירס פיקנטי
רוצים לרענן את התירס שלכם? ברור! תירס פיקנטי הוא תירס טעים, מתובל וקל להכנה שישדרג לכם כל מנת תירס ויהווה לכם תוספת מעולה לכל ארוחה ואפילו למנגל.
- זמן הכנה : 2 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- תירס - 4
- חמאה - מומסת - 25 גרם (רבע חבילה)
- רוטב סרירצ'ה - כפית (לאמיצים אפשר יותר - לילדים אפשר פחות) אפשר גם רוטב טבסקו
- פפריקה מתוקה - כפית גדושה (לאמיצים - פפריקה חריפה)
- אבקת שום - חצי כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
הוראות הכנה
- מערבבים את כל החומרים יחד בקערה.
- בעזרת מברשת מברישים את התירסים מכל הכיוונים.
- צולים על מחבת פסים או על מנגל 10 דקות תוך כדי סיבוב מתמיד עד להשחרה של הגרעינים.
זהו! מוכן!