תבשיל תפוחי אדמה, בצל ופטריות

תבשיל תפוחי אדמה, בצל ופטריות

על ידי 5 במאי 2013

תבשיל תפוחי אדמה עם בצל ופטריות הוא תוספת מעולה לארוחה בשרית - ואפילו יכול להיות ארוחת ערב שלמה בפניה עצמו. קל מאוד להכנה ומאוד מאוד טעים.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות.
  • פורסים את הפטריות לפרוסות.
  • קוצצים את הבצלים.
  • מחממים מעט שמן זית במחבת.
  • מטגנים את הבצל על אש בינונית עד שהוא מקבל צבע זהוב.
  • מוסיפים את תפוחי האדמה והפטריות.
  • מטגנים על אש בנונית תוך ערבוב מידי פעם.
  • במהלך הטיגון מתבלים במלח, פלפל, מעט כורכום ושום גבישי.
  • נותנים להם להיצלות יפה מכל הכיוונים. ממשיכים לטגן עד שהם תופסים צבע שחום יפה.

זהו! מוכן!

להגיש חם ישר מהמחבת.

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף