צ'יפס שום

צ'יפס שום

צ'יפס שום

על ידי 9 במרץ 2015

כזה צ'יפס עוד לא טעמתם! צ'יפס תפוחי אדמה רך מבפנים, פריך מבחוץ - עטוף כולו בטעמי שום שהופכים אותו לטעים פי כמה מהצ'יפס הרגיל. צ'יפס שום - כמו צ'יפס רגיל עובר טיגון כפול שיבטיח שיהיה פשוט מושלם.

  • זמן הכנה : 2 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את תפוחי האדמה לצ'יפס - מקלות בעובי של קצת פחות מס"מ. לא דק מדי.
  • מתבלים בכף אבקת שום ו2 כפות שמן זית ומערבבים בידיים עד שהצ'יפס מכוסה כולו. בצורה הזו - אבקת השום לא תישרף בטיגון הראשון.
  • מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק בסיר קטן או צ'יפסר ל140 מעלות.
  • מכניסים את הצ'יפס ומטגנים 7 דקות ומוציאים את הצ'יפס לקערה (אין צורך בנייר סופג... הצ'יפס יחזור שוב לשמן).
  • מעלים את טמפ' השמן ל180 מעלות ובינתיים מניחים לצ'יפס להתקרר לטמפרטורת החדר.
  • מוסיפים 3 כפות אבקת שום ומערבבים (הצ'יפס קצת חם - תערבבו בזהירות - אני פשוט סוגר את הקערה עם קערה נוספת ומנער 10 שניות בעדינות).
  • מחזירים את הצ'יפס לשמן הרותח ומטגנים עוד 9 דקות בדיוק.
  • מוציאים לנייר סופג ומפזרים מלח לפי הטעם.

זהו! מוכן!

מגישים עם מיונז, קטשופ ושלל רטבים.

הדפסה

 

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף