צ'יפס מתובל

צ'יפס מתובל

צ'יפס מתובל

על ידי 18 במרץ 2014

אחרי שלמדנו איך מכינים את הצ'יפס המושלם - זה הזמן לשדרג אותו. צ'יפס מתובל הוא צ'יפס פריך מבחוץ, רך מבפנים ועטוף בתבלינים שנותנים לו טעם נהדר ומפתיע.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים את תפוחי האדמה.
  • חותכים את תפוחי האדמה לנתחי צ'יפס. זה יכול להיות מקלות או קוביות - העיקר שיהיו בעובי ס"מ.
  • מחממים שמן בצ'יפסר ל140-150 מעלות.
  • מכניסים את הצ'יפס פנימה ל7 דקות.
  • מוציאים לנייר סופג וממתינים שיתקרר לטמפ' החדר.
  • מרתיחים את השמן ל180-190 מעלות.
  • מכניסים שוב את הצ'יפס ל7-8 דקות. לא פחות - אפילו אם רואים שהצ'יפס מקבל צבע.
  • מוציאים לקערה נייר סופג וממתינים דקה שהשמן יספג.
  • מוציאים מהקערה את הנייר הסופג - ומוסיפים את התבלינים.
  • מקפיצים את הצ'יפס בתבלינים ומגישים.

זהו! מוכן!

מגישים עם מיונז או קטשופ או צ'ילי מתוק

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף