פשטידת לזניה וכרובית

פשטידת לזניה וכרובית

פשטידת לזניה וכרובית

על ידי 11 במאי 2014

פשטידת לזניה וכרובית - כשמה כן היא: פסטה, רוטב סלסה רוזה עשיר, גבינה ולזניה. טעימה, משביעה, נראית טוב - וכמובן קלה להכנה. פזטידת לזניה וכרובית מתאימה לאירוחים, ארוחות ערב קלות, חגים ועוד.

  • זמן הכנה : 35 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה למידת אל-דנטה (בערך 2 דקות פחות ממה שכתוב על האריזה).
  • בינתיים - מפרקים את הכרובית לפרחים, שמים בקערה ומזליפים 2 כפות שמן זית.
  • מערבבים טוב טוב שהשמן יכסה את הכרובית ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה.
  • מכניסים לתנור ב200 מעלות ל15 דקות עד שהכרובית מתחילה להשחים.
  • בינתיים קוצצים את הבצל.
  • מחממים 2 כפות שמן זית בסיר קטן. כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתחיל להשחים.
  • מוסיפים את השום הכתוש והצ'ילי הגרוס ומטגנים עוד 10 שניות.
  • מוסיפים את העגבניות המרוסקות וכפית מלח ומערבבים.
  • מביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב ומביאים שוב לרתיחה.
  • מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות (מומלץ לכסות חלקית - כי זה קופץ).
  • מוסיפים את המלח, הפלפל והתבלינים, מערבבים וממשיכים לבשל עוד 5 דקות.
  • כשהכרובית מוכנה - מעבירים אותה לקערה גדולה מאוד.
  • קורעים 3 פרוסות גבינה לקרעים ומפזרים על הכרובית ומערבבים.
  • מסננים את הפסטה המוכנה ומוסיפים לקערה ומערבבים.
  • מוסיפים את רוטב העגבניות ומערבבים הכל היטב היטב.
  • משמנים תבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים עם ספריי שמן.
  • שופכים פנימה את התערובת.
  • קורעים את 3 הפרוסות הנוספות ומפזרים מעל התערובת.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל15 דקות.

זהו! מוכן!

להגיש עם פלטת ירקות.

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף