פטריות מוקפצות חריפות

פטריות מוקפצות בצ'ילי חריף

פטריות מוקפצות חריפות

על ידי 8 באוקטובר 2015

תוספת מעולה לכל ארוחה או סתם כשרוצים משהו פיקנטי לנשנוש. פטריות מוקפצות ברוטב חריף שיבעיר לכם את הפה וישמח לכם את הבטן.

  • זמן הכנה : 2 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הבצל לחצאי פרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • מחממים במחבת את שמן הקנולה.
  • כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים כמה דקות עד שהוא מתחיל להזהיב.
  • מוסיפים את הפטריות ומקפיצים דקה - עד שהפטריות מתרככות.
  • מוסיפים את רוטב הצ'ילי החריף וממשיכים להקפיץ ולערבב 3-4 דקות עד שהכל מצופה ברוטב.

זהו! מוכן!

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום