פטריות מוקפצות חריפות

פטריות מוקפצות בצ'ילי חריף

פטריות מוקפצות חריפות

על ידי 8 באוקטובר 2015

תוספת מעולה לכל ארוחה או סתם כשרוצים משהו פיקנטי לנשנוש. פטריות מוקפצות ברוטב חריף שיבעיר לכם את הפה וישמח לכם את הבטן.

  • זמן הכנה : 2 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הבצל לחצאי פרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • מחממים במחבת את שמן הקנולה.
  • כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים כמה דקות עד שהוא מתחיל להזהיב.
  • מוסיפים את הפטריות ומקפיצים דקה - עד שהפטריות מתרככות.
  • מוסיפים את רוטב הצ'ילי החריף וממשיכים להקפיץ ולערבב 3-4 דקות עד שהכל מצופה ברוטב.

זהו! מוכן!

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף