פטריות בציפוי פאנקו

פטריות בציפוי פאנקו

פטריות בציפוי פאנקו

על ידי 26 בנובמבר 2014

פטריות בציפוי פאנקו הן בעצם פטריות בציפוי פריך וטעים במיוחד - מומלץ מאוד בארוחות חגיגיות ככיבוד או מנת פתיחה. קל מאוד להכין, הן יפות וטעימות מאוד.

פטריות בציפוי פאנקו כדאי להכין סמוך למועד ההגשה.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 5 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מערבבים יחד בקערה את כל החומרים פרט לפרורי הפאנקו, הפטריות והשמן - היטב היטב לבלילה אחידה, דביקה וסמיכה מאוד.
  • ממלאים קערה נוספת בפרורי הפאנקו.
  • אם יש לכם רק פטריות גדולות - חותכים אותן ל4.
  • לוקחים כל פטרייה ומצפים בבלילה ואז מכניסים לקערת הפירורים ומצפים מכל הצדדים ומניחים בצד.
  • מחממים שמן קנולה בצ'יפסר או בסיר קטן.
  • כשהשמן רותח - מכניסים את הפטריות המצופות פנימה ומטגנים 5-6 דקות עד להשחמה מלאה של הציפוי.
  • מוציאים לנייר סופג ונותנים להן 15 דקות הצטננות.

זהו! מוכן!

אפשר להגיש עם צ'ילי מתוק, טריאקי, מיונז - שום או בלי. גם טעים.

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף