עלי סיגר ממולאים 4 גבינות

סיגרים ממולאים גבינות

עלי סיגר ממולאים 4 גבינות

על ידי 17 במאי 2015

עלי סיגר ממולאים בארבעה סוגי גבינות עם נגיעות עירית הן פשוט מעדן לחייך. הגבינות משתלבות נהדר עם העירית העדינה והקריספיות של עלי הסיגר המטוגנים - ויוצרים מנה טעימה מאוד, יפה מאוד וקלה להכנה. עלי סיגר ממולאים בגבינות זו מנה מרשימה המתאימה לכל אירוע.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות
  • כמות : 16 סיגרים ממולאים = 8 מנות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את העירית לאורך של חצי ס"מ.
  • מערבבים בקערה את כל הגבינות יחד עם העירית לתערובת אחידה.
  • בקערה קטנה שמים כפית גדושה של קמח ושמים מעט מים ומערבבים עד שמקבלים עיסה סמיכה.
  • פורשים עלה סיגר על משטח העבודה. (מכאן והלאה מומלץ להיעזר בתמונות)
  • לוקחים חופן מלית, עושים גליל באורך של כ-5 ס"מ ועובי ס"מ ומסדרים אותו 2 ס"מ מקצה עלה הסיגר.
  • סוגרים עם קצה הסיגר על המלית.
  • מקפלים את 2 הצדדים של על הסיגר על המלית.
  • מורחים מתערובת הקמח והמים על עלה הסיגר המקופל.
  • מגלגלים בהדיקות את עלה הסיגר והמלית עד הקצה ומניחים בצע על החלק שסוגר.
  • חוזרים על הפעולה עד שנגמרת המלית. (בשלב זה ניתן להקפיא לכמה ימים או לשמור במקרר לשימוש באותו יום)
  • מחממים שמן קנולה במחבת עמוקה או בצ'יפסר.
  • כשהשמן רותח מכניסים את הסיגרים הממולאים ומטגנים 5-6 דקות עד להשחמה מלאה של הסיגרים מכל הכיוונים.

זהו! מוכן!

להגשה יפה חותכים את הסיגרים הממולאים באלכסון, מעמידים אותם בצלחת ומפזרים קצת עירית קצוצה.

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף