מג'דרה אדומה

מג'דרה אדומה

מג'דרה אדומה

על ידי 10 ביוני 2013

מג'דרה אדומה היא מג'דרה עם עדשים כתומות ועגבניה קצוצה. היא קלה להכנה, טעימה ומשביעה - ומומלצת לארוחת ערב קלילה או כתוספת לסעודה גדולה.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 40 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שוטפים את העדשים טוב טוב. שמים בסיר עם מים עד כיסוי העדשים ועוד קצת. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה עד להתרככות (משהו כמו חצי שעה).
  • בינתיים שוטפים את האורז טוב טוב ושמים לייבוש.
  • קוצצים את הבצל והעגבניה.
  • מחממים בסיר 2 כפות שמן קנולה ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  • מוסיפים את העגבניה וממשיכים לטגן.
  • מוסיפים את האורז ומטגנים עוד דקה תוך ערבוב.
  • מוסיפים את המים הרותחים.
  • מוסיפים את המלח והפלפל.
  • מנמיכים את האש למינימום ומבשלים במכסה סגור 18 דקות.
  • כשהאורז והעדשים מוכנים מאחדים אותם ומערבבים עם כף עץ.

זהו! מוכן!

מומלץ לאכול לצד סלט ישראלי קצוץ דק דק.

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף