לביבות בטטה חלביות עם קוואקר

לביבות בטטה חלביות עם קוואקר

לביבות בטטה חלביות עם קוואקר

על ידי 21 בדצמבר 2011

לביבות בטטה חלביות עם קוואקר הן סוג של חטא מופחת עונש. כי אמנם מדובר בלביבות מטוגנות - אבל יש קוואקר שזה בריא בשביל להשקיט את המצפון. בכל מקרה מדובר בלביבות נהדרות שילדים יאהבו וגם ההורים, וכל המשפחה הן בחנוכה והן בכל השנה.

 

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מגרדים בפומפיה על החלק הגס את הבטטות והבצל.
  • סוחטים היטב היטב מנוזלים את התוצאה.
  • מערבבים יחד עם הלבן, הביצה, הקמח והקוואקר.
  • מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  • כותשים פנימה את שן השום.
  • מערבבים יפה יפה (בידיים!)
  • מחממים שמן קנולה במחבת בגובה חצי ס"מ.
  • לוקחים ביד אחת חופן מהעיסה ומכניסים לשמן.
  • כשהחלק התחתון מזהיב - הופכים בעזרת מרית וממשיכים לטגן עד הזהבה מלאה.
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן. מומלץ להגיש חם מהמחבת לצד סלט ירקות טרי והרבה שירי חנוכה!

 

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף