כרובית בציפוי פיקנטי

כרובית בציפוי פיקנטי

כרובית בציפוי פיקנטי

על ידי 5 בנובמבר 2014

כרובית מטוגנת בציפוי פיקנטי היא טעימה, פריכה ומצוינת לנשנושים או תוספת לארוחה קלה. המשרה קל מאוד להכנה ולאחר השרייה קצרה - הכרובית מקבלת את הטעמים הפיקנטיים של התבלינים ויחד עם הפריכות שמתקבלת מהטיגון העמוק - מקבלים מעדן כרובית בציפוי פיקנטי טעים במיוחד.

  • זמן הכנה : 40 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מכניסים את הכרובית בשלמותה לסיר עם מים קרים מהברז - שכל הכרובית תהיה בתוך המים.
  • מוסיפים חומץ ומלח.
  • מביאים את הסיר לרתיחה ומבשלים עוד 3 דקות במים רותחים.
  • מכבים את האש ומסננים את הכרובית מהמים (מומלץ לשמור את מי הכרובית להכנת טחינה) ונותנים לה כ10 דקות להתקרר.
  • מפרקים את הכרובית עם סכין חדה לפרחים בגודל סביר - לא ענקיים מדי ושמים בקערה.
  • מערבבים את כל מרכיבי הציפוי יחד וטורפים היטב לקבלת מרקם סמיך מאוד ודביק.
  • שופכים את המשרה על הכרובית ומערבבים ומעסים בידיים את הכרובית עד שכולה מצופה בתערובת הקמח והתבלינים.
  • סוגרים בניילון נצמד ומשאירים חצי שעה.
  • מחממים שמן לטיגון עמוק.
  • כשהשמן רותח מכניסים את הכרוביות בקבוצות ומטגנים 5-6 דקות כל פעם עד להשחמה יפה של פרחי הכרובית - ומוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'ילי מתוק, טחינה או מיונז שום.

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף