מתכונים קלים מתכונים צמחונייםטבעות בצל פיקנטיות

טבעות בצל פיקנטיות

מאת אסף כהן
טבעות בצל פיקנטיות

טבעות בצל פיקנטיות

על ידי 13 במאי 2014

טבעות בצל פיקנטיות הן טבעות בצל רגילות - אבל עם עוקץ. הן תמימות ופריכות מבחוץ אבל טעימות ומעט חריפות מבפנים. טבעות בצל פיקנטיות הן קלות להכנה, מתאימות ככיבוד, חטיף או תוספת לכל ארוחה סביב השולחן או מול הטלוויזיה.

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 2 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים את הבצל.
  • פורסים את הבצל לפרוסות לרוחב בעובי קצת פחות מס"מ.
  • מפרקים את פרוסות הבצל לטבעות.
  • מסננים את הטבעות הקטנות (אלו שאי אפשר להכניס אליהן לפחות 2 אצבעות) - אפשר להכין מהן סלט או להפטר מהן.
  • לוקחים 3 קערות - בקערה אחת שמים את הביצים ורוטב הסרירצ'ה, בקערה השניה שמים את הקמח והתבלינים, ובקערה שלישית את פרורי הלחם עם מעט שבבי צ'ילי.
  • פועלים בסדר הבא: טובלים טבעת בצל בביצה, מעבירים אותה לציפוי בקמח, טובלים שוב בביצה - ואז מצפים בפרורי לחם ומניחים בצד - וחוזרים חלילה עד שכל הטבעות מצופות.
  • מחממים שמן במחבת או בסיר קטן.
  • כשהשמן רותח מכניסים את טבעות הבצל בזהירות ומטגנים עד להשחמה (עניין של 30 -40 שניות - אז לשים לב לא לשרוף)
  • מעבירים לנייר סופג.

זהו! מוכן! מגישים עם קטשופ, צ'ילי מתוק או ספייסי מיונז

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם:

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. אישור למידע נוסף

מדיניות פרטיות