4.5אלף 
הדפסה
טבעות בצל מהירות
רוצים תוספת מהירה ליד ההמבורגר או השניצל שלכם? טבעות בצל זריזות יענו לכם על הבקשה במהירות - חותכים, מצפים מטגנים - והכל בשיא המהירות. טבעות בצל מהירות הן תוספת טעימה ביותר שהולכת נפלא ליד כל ארוחה.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 3 דקות
מרכיבים
- בצלים - 2-3
- קמח - רבע כוס
- פפריקה מתוקה - לפי הטעם
- מלח - לפי הטעם
- אבקת שום - לפי הטעם
- אורגנו - מעט
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
- מים קפואים - עם קרח
הוראות הכנה
- פורסים את הבצלים לפרוסות בעובי שלושת רבעי ס"מ - לא חייבים להפריד את הטבעות.
- מכניסים את הפרוסות למים קפואים עם קרח ל4-5 דקות.
- מכינים בקערה אחרת קמח, פפריקה מתוקה, מלח, אבקת שום ומעט אורגנו ומערבבים היטב.
- מוציאים את הבצל מהמים ומנערים היטב.
- מפרידים לטבעות (אחרי השהייה במים - ההפרדה תהיה הרבה יותר קלה כי הבצל מתכווץ קצת) ומכניסים לקערה עם הקמח את כל הבצל.
- סוגרים את הקערה עם מכסה או צלחת - ומשקשקים היטב עד שכל הבצל מכוסה קמח ותבלינים - בגלל הלחות מהמים הקמח ידבק טוב.
- מטגנים את הבצל בשמן עמוק ב180 מעלות ל3 דקות עד שהוא משחים יפה.
- מוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!
זהירות - ממכר!