טבעות בצל בטמפורה

טבעות בצל בטמפורה

טבעות בצל בטמפורה

על ידי 28 ביולי 2013

טבעות בצל בציפוי טמפורה הן רכות, טעימות ופשוט נהדרות. הן מתובלות בצורה עדינה, נראות מדהים והטעם חבל על הזמן. טבעות בצל בטמפורה אמנם טיפה פחות קריספיות מאחיותיהן טבעות בצל בציפוי פרורי לחם - אבל הן טעימות בצורה שאין לתאר ומומלצות ביותר!

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הבצל לפרוסות בעובי 0.75 ס"מ לרוחב ומפרקים אותו לטבעות.
  • מערבבים בקערה את כל מרכיבי הטמפורה חוץ מהמים ומערבבים.
  • מוסיפים את המים בהדרגה תוך ערבוב עם מזלג או מטרפה עד שמקבלים בלילה סמיכה מאוד ולא נוזלית.
  • מחממים שמן לטיגון עמוק.
  • טובלים טבעת בבלילה, מוציאים ומוודאים שהיא מצופה מכל הצדדים ושמים מיד בשמן.
  • מכניסים כל פעם 5 - 6 טבעות. מטגנים עד הזהבה ומוציאים לנייר סופג.
  • וחוזרים חלילה עד שהכל מוכן.

זהו! מוכן!

מגישים עם קטשופ, צ'ילי מתוק או כל מטבל אחר

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף