טבעות בצל אפויות בתנור

טבעות בצל אפויות בתנור

טבעות בצל אפויות בתנור

על ידי 2 בדצמבר 2013

אוהבים טבעות בצל? לא אוהבים טיגונים? הנה טבעות בצל אפויות בתנור - במרינדת ברביקיו נהדרת. טבעות הבצל יוצאות פריכות וטעימות במיוחד. מצוין למי שאוהב טבעות בצל - אבל לא רוצה את נספחי השמן.

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 12 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • פורסים את הבצל לפרוסות.
  • בקערה אחת מערבבים את הקמח, הביצים ורוטב הברביקיו.
  • שמים את פרורי הלחם בקערה נפרדת.
  • מכינים תבנית עם נייר אפייה
  • מטביעים את טבעות הבצל במרינדת הברביקיו - ומעבירים לקערת הפרורים.
  • מצפים מכל הכיוונים ומעבירים לנייר האפייה.
  • כשכל הטבעות מצופות (אפשר לוותר על אלו שקטנות במיוחד) ומונחות באופן מסודר על נייר האפייה - מרססים את החלק העליון בספריי שמן.
  • מכניסים לתנור ב220 מעלות ל6 דקות.
  • מוציאים, הופכים את טבעות הבצל - מרססים שוב בספריי שמן ומחזירים לתנור לעוד 6 דקות.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'ילי מתוק או צ'ילי חריף או קטשופ.

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף