ברוקולי מטוגן בציפוי
מי שרוצה תוספת טעימה ומשביעה לארוחה קלילה - ברוקולי מטוגן בציפוי זו התשובה שלו. טעים, קריספי, ומשביע. וכמובן - טעים מאוד לילדים.
- זמן הכנה : 3 דקות
- זמן בישול : 5 דקות
מרכיבים
- ברוקולי - ניתן לקנות קפוא בכל סופר - חצי חבילה.
- פפריקה מתוקה - כף וחצי
- אבקת שום - כף
- מלח - לפי הטעם (מומלץ ביד נדיבה)
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם (מומלץ ביד נדיבה)
- קמח - חצי כוס
- ביצה - 1
- שמן קנולה
הוראות הכנה
- שוטפים את הברוקולי במים כדי ששאריות הקרח ירדו ממנו.
- אם יש פרחים גדולים - מפרקים אותם עם סכין לפרחים קטנים יותר (לא פצפונים)
- שמים את הברוקולי בקערה, שופכים את כל החומרים חוץ מהשמן ומערבבים טוב טוב עד שכל הברוקולי מצופה.
- מחממים שמן לטיגון עמוק ומכינסים את הברוקולי.
- מטגנים כ - 5 דקות עד שהברוקולי משחים.
- מוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!