בצל מטוגן קריספי

בצל מטוגן קריספי

בצל מטוגן קריספי

על ידי 9 בספטמבר 2013

נשנוש טבעות בצל מטוגן קריספי בלי טמפורה, בלי פרורי לחם. ציפוי פשוט, תיבול מעולה - טיגון מהיר - והופ יש לנו חטיף טבעות בצל מטוגן קריספי טעים ומענג.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 5 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הצבל לפרוסות בעובי חצי ס"מ עד ס"מ.
  • מפרקים את הפרוסות לטבעות בודדות.
  • ממלאים מים קרים מאוד מאוד עם קוביות קרח לקערה.
  • מכניסים את הבצל לקערת המים הקפואים. (מכת הקור לבצל תגרום לו להשאר פריך בטיגון).
  • מערבבים את הקמח עם התבלינים.
  • מחממים את השמן לטיגון עמוק.
  • כשהשמן רותח - לוקחים חופן טבעות בצל (בערך שליש בצל) מנערים טוב טוב מהמים.
  • מכניסים לקמח ומצפים את הטבעות - ומכניסים מיד לטיגון.
  • מטגנים עד שהבצל נהיה שקוף והציפוי מזהיב.
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מגישים לצד המבורגר טוב או כנפיים מטוגנות - או אפילו ככה בפני עצמן.

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף