בצל מטוגן קריספי
נשנוש טבעות בצל מטוגן קריספי בלי טמפורה, בלי פרורי לחם. ציפוי פשוט, תיבול מעולה - טיגון מהיר - והופ יש לנו חטיף טבעות בצל מטוגן קריספי טעים ומענג.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 5 דקות
מרכיבים
- בצל - 2 גדולים
- קמח - חצי כוס
- פפריקה - כף
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- צ'ילי גרוס - חצי כפית
- מים - קרים במיוחד עם קוביות קרח
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
הוראות הכנה
- חותכים את הצבל לפרוסות בעובי חצי ס"מ עד ס"מ.
- מפרקים את הפרוסות לטבעות בודדות.
- ממלאים מים קרים מאוד מאוד עם קוביות קרח לקערה.
- מכניסים את הבצל לקערת המים הקפואים. (מכת הקור לבצל תגרום לו להשאר פריך בטיגון).
- מערבבים את הקמח עם התבלינים.
- מחממים את השמן לטיגון עמוק.
- כשהשמן רותח - לוקחים חופן טבעות בצל (בערך שליש בצל) מנערים טוב טוב מהמים.
- מכניסים לקמח ומצפים את הטבעות - ומכניסים מיד לטיגון.
- מטגנים עד שהבצל נהיה שקוף והציפוי מזהיב.
- מוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!
מגישים לצד המבורגר טוב או כנפיים מטוגנות - או אפילו ככה בפני עצמן.