שניצל חרדל ודבש
נמאס מהשניצל הרגיל? הנה שניצל בחרדל ודבש פריך עם טוויסט עוקץ מתוק שיעשה לכם מה זה כיף על הלשון. שניצל בחרדל ודבש הוא לא חריף - אלא קצת מעקצץ בלשון וזה מה שהופך אותו לכל כך טעים - הדבש נותן מתיקות נעימה ויחד עם החרדל הסויה והשום - מקבלים שילוב טעמים שאי אפשר לעמוד בפניו.
- זמן הכנה : 1h 05 min
- זמן בישול : 10 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מנקים את חזה העוף משאריות עצמות ושומן.
- חותכים את חזה העוף לרצועות (ניתן גם לשטח אותו לשניצלים - איך שבא לכם)
- בקערה גדולה מערבבים את הדבש, החרדל, הסויה והשום הכתוש.
- מכניסים פנימה את נתחי חזה העוף - ולשים טוב טוב בידיים עד שכל הנתחים שקועים ברוטב.
- סוגרים בניילון נצמד את הקערה - ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
- שמים פרורי לחם בצלחת עמוקה.
- מוציאים כל נתח חזה עוף - ומצפים אותו בפרורי לחם מכל הצדדים.
- מטגנים את השניצלים עד להשחמה (אפשר בשמן עמוק - אפשר במחבת - מה שנוח לכם)
זהו! מוכן!
מגישים עם חטיף צ'יפס, טבעות בצל או כל תוספת אחרת.