עוף עם גמבה

עוף עם גמבה

עוף עם גמבה

על ידי 4 באוגוסט 2013

עוף עם גמבה הוא מתכון פשוט וקל וטעים מאוד. העוף מבושל בסיר רחב עם הרבה שום ופלפלים שנותנים לו טעם נפלא. מצוין לארוחות שבת וחג.

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 1h 10 min
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל.
  • חותכים את הפלפלים לרצועות.
  • מתבלים את העוף במלח, פלפל וכף פפריקה מתוקה ומעסים היטב.
  • מחממים שמן קנולה בסיר רחב ושטוח.
  • מטגנים את העופות, עד להשחמה קלה ומוציאים מהסיר.
  • מטגנים את הבצל עד הזהבה.
  • מוסיפים את שיני השום הכתושות, ומטגנים כדקה נוספת.
  • מוסיפים את רצועות הפלפלים, רסק העגבניות, מלח, פלפל שחור, וכף פפריקה מתוקה ומעט מים.
  • מחזירים את העוף לסיר ומבשלים על אש נמוכה שעה עד שעה וחצי.
  • הטריק היחיד פה הוא שעל מנת שהעוף יספוג את הטעמים של הרוטב, צריך לערבב במהלך הבישול, ומדי פעם להעלות רוטב מתחתית הסיר ולכסות בו את העופות. תהליך פשוט ומשתלם.
  • אחרי כשעה של בישול העוף רך, שזוף וטעים.

זהו! מוכן!

להגיש עם אורז לבן והרבה רוטב.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף