עוף מתוק בתנור בסגנון אסייתי

עוף בתנור בסגנון אסייתי

עוף מתוק בתנור בסגנון אסייתי

על ידי 21 באוגוסט 2013

עוף בסגנון אסייתי הוא עוף מתקתק עם רטבים מהמזרח הרחוק כמו הוי-סין, צ'ילי מתוק וסויה. העוף כמובן קל להכנה, מאוד טעים ומתאים לכל המשפחה.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 60 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את 2 גבעולי הבצל הירוק. גבעול אחד קוצצים דק דק, גבעול שני קוצצים לרצועות באורך ס"מ 1.
  • שמים את העוף בתבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים.
  • שופכים פנימה את כל חומרי המשרה יחד עם הבצל הירוק הארוך יותר.
  • מערבבים היטב ולשים בידיים עד שכל העוף מצופה במשרה.
  • עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
  • מחממים תנור ל180 מעלות.
  • מסירים את הניילון הנצמד, יוצקים עם כף מעט מהרוטב שבתבנית על העופות ומכניסים לתנור לשעה.
  • כל 20 דקות - פותחים את התנור, יוצקים רוטב על העופות וסוגרים.

זהו! מוכן!

מגישים עם אורז עם חביתה יפנית או אורז עם ירקות - ויוצקים מהרוטב על האורז.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף