עוף מטוגן בציפוי פריך

עוף מטוגן בציפוי פריך

עוף מטוגן בציפוי פריך

על ידי 10 במרץ 2015

עוף טעים מאוד, בציפוי פריך מאוד - וקל מאוד להכנה. עוף מצופה פרורי לחם פריכים זה פתרון למי שרוצה להכין עוף טעים ומוצלח מאוד במינימום זמן והתעסקות.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שמים בקערה את הביצים, הפפריקה המתוקה, אבקת השום, אבקת הבצל, המלח והפלפל ומערבבים היטב לבלילה אחידה.
  • שמים בעקרה נוספת המון פרורי לחם.
  • מרתיחים את השמן לטיגון עמוק בצ'יפסר או סיר.
  • טובלים כל נתח עוף בבלילת הביצה ומצפים בפרורי לחם.
  • מכניסים את העופות לשמן הרותח ל12 דקות שהעוף יהיה פריך מבחוץ ומוכן מבפנים
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף