עוף ותפוחי אדמה בכורכום

עוף בכורכום

עוף ותפוחי אדמה בכורכום

על ידי 7 במאי 2012

מנה כל כך פשוטה וטעימה של עוף ותפוחי אדמה בכורכום.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 60 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לחתיכות גסות. אם תחתכו קטן מדי - תפוחי האדמה יתפוררו להם בתבשיל.
  • קוצצים בצל דק דק.
  • מחממים שמן בסיר גדול.
  • מטגנים את הבצל בשמן עד שהוא משחים.
  • מוסיפים את העוף ומטגנים עוד כמה דקות עד שהעוף משחים גם הוא.
  • מוסיפים את תפוחי האדמה.
  • מוסיפים מלח, פלפל וכורכום.
  • מערבבים טוב טוב שהכורכום יבלע ויכסה את כל המרכיבים.
  • מוסיפים מים עד כמעט כיסוי (לא חייבים שהכל יכוסה).
  • מביאים לרתיחה ומערבבים.
  • סוגרים במכסה ומבשלים שעה על אש בינונית נמוכה.

זהו! מוכן. מגישים עם סלט טרי ורענן.

בתאבון!

 

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף