מתכונים קלים מתכוני עוף עוף ותפוחי אדמה בכורכום

עוף ותפוחי אדמה בכורכום

מאת אסף כהן
עוף בכורכום

עוף ותפוחי אדמה בכורכום

על ידי 7 במאי 2012

מנה כל כך פשוטה וטעימה של עוף ותפוחי אדמה בכורכום.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 60 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לחתיכות גסות. אם תחתכו קטן מדי - תפוחי האדמה יתפוררו להם בתבשיל.
  • קוצצים בצל דק דק.
  • מחממים שמן בסיר גדול.
  • מטגנים את הבצל בשמן עד שהוא משחים.
  • מוסיפים את העוף ומטגנים עוד כמה דקות עד שהעוף משחים גם הוא.
  • מוסיפים את תפוחי האדמה.
  • מוסיפים מלח, פלפל וכורכום.
  • מערבבים טוב טוב שהכורכום יבלע ויכסה את כל המרכיבים.
  • מוסיפים מים עד כמעט כיסוי (לא חייבים שהכל יכוסה).
  • מביאים לרתיחה ומערבבים.
  • סוגרים במכסה ומבשלים שעה על אש בינונית נמוכה.

זהו! מוכן. מגישים עם סלט טרי ורענן.

בתאבון!

 

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: