עוף בשומשום

עוף בשומשום

עוף בשומשום

על ידי 29 באוקטובר 2013

עוף בשומשום - השניצל האסייתי הנהדר - עכשיו אצלכם בצלחת. חזה עוף פרוס דק בציפוי טמפורה ושומשום הוא פריך ומאוד מאוד טעים. ואפשר להכין גם בתנור!

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • פורסים את חזה העוף לרצועות דקות בעובי חצי ס"מ.
  • מערבבים את כל מרכיבי הטמפורה היטב בעזרת מטרפה עד שנוצרת בלילה חלקה וסמיכה.
  • טובלים את חזה העוף בבלילת הטמפורה ומצפים בשומשום. (אפשר לקצר הליכים ולשים את כל חזה העוף יחד בטמפורה ורק להוציא ולצפות בשומשום).
  • מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את חזה העוף המצופה עד להשחמה קלה. (בערך 5-6 דקות).
  • להכנה בתנור - להניח על נייר אפיה ולהכניס לתנור ב200 מעלות ל10 דקות.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'ילי מתוק, קטשופ ותוספות כמו צ'יפס או טבעות בצל.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף