עוף בשומשום
עוף בשומשום - השניצל האסייתי הנהדר - עכשיו אצלכם בצלחת. חזה עוף פרוס דק בציפוי טמפורה ושומשום הוא פריך ומאוד מאוד טעים. ואפשר להכין גם בתנור!
- זמן הכנה : 15 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
מרכיבים
- חזה עוף - 1
- טמפורה
- קמח - חצי כוס
- קורנפלור - חצי כוס
- חלבון ביצה - 2 (הלבן של הביצה)
- סודה לשתיה - חצי כפית
- מים קרים - חצי כוס
- אבקת שום - חצי כפית
- מלח - לפי הטעם
- לציפוי
- שומשום - לפי הצורך (צריך הרבה)
- טיגון
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
הוראות הכנה
- פורסים את חזה העוף לרצועות דקות בעובי חצי ס"מ.
- מערבבים את כל מרכיבי הטמפורה היטב בעזרת מטרפה עד שנוצרת בלילה חלקה וסמיכה.
- טובלים את חזה העוף בבלילת הטמפורה ומצפים בשומשום. (אפשר לקצר הליכים ולשים את כל חזה העוף יחד בטמפורה ורק להוציא ולצפות בשומשום).
- מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את חזה העוף המצופה עד להשחמה קלה. (בערך 5-6 דקות).
- להכנה בתנור - להניח על נייר אפיה ולהכניס לתנור ב200 מעלות ל10 דקות.
זהו! מוכן!