עוף בקולה

עוף בקולה

על ידי 28 באוקטובר 2012

עוף הוא מחומרי הגלם הנהדרים ביותר שיש - כיוון שטעמו ניטרלי. מכיוון שכך - כמעט כל רוטב שנשים לו - יהיה טעים ויתלבש עליו בצורה נהדרת. אז אחרי שנתנו לכם מתכון של עוף בבירה - הנה מתכון לעוף עם משקה אחר - עוף בקולה. עוף בקולה הוא עוף מתקתק, פריך וטעים מאוד. וכמו כל מתכוני העוף - הוא קל להכנה ולא דורש יותר מדי תחכום. ניתן להשתמש בסוג הקולה המועדף עליכם - כל עוד זה לא דיאט (שכידוע אינו מתאים לבישול ומתפרק בחום). אז אם אתם רוצים להפתיע את עצמכם ואת האורחים שלכם בעוף מתוק וטעים - זה המתכון המושלם.

 

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 1h 15 min
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מוזגים את הקולה לקערה.
  • מוסיפים את הדבש, הקטשופ והשום.
  • מערבבים בעדינות כדי לא לייצר יותר מדי קצף - עד שהקטשופ והדבש מתמוססים.
  • מסדרים את העוף בתבנית עם שוליים (פיירקס יעשה את העבודה).
  • שופכים את כל התערובת על העוף - שישחה בה.
  • מכניסים לתנור שחומם ל200 מעלות למשך שעה ורבע לפחות.
  • מדי 20 דקות - פותחים את התנור ובעזרת כף יוצקים בנדיבות מהרוטב על העוף וממשיכים בבישול.

זהו! מוכן. מגישים עם תפוחי אדמה מתובלים, אורז לבן או פתיתים.

 

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף