חזה עוף בלימון ויין לבן

עוף בלימון. צילום: שובל אביטוב

חזה עוף בלימון ויין לבן

על ידי 14 בפברואר 2013

חזה עוף בלימון ויין לבן היא מנה בסגנון אסייתי. אפשר להגיש אותה כמנה ראשונה בפני עצמה או כמנה עיקרית של עוף בלימון עם תוספת של אורז מתקתק.

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את החזה עוף לרצועות קטנות / בינוניות.
  • צפים בקמח וטובלים בביצים.
  • בסיר טיגון / ווק מחממים שמן לטיגון חצי עמוק.
  • כאשר הניגסונים מקבלים צבע חום של שניצל, מוציאים לנייר סופג ומכסים כדי לשמור על החום
  • כעת מכינים את הרוטב.
  • מערבבים את הקורנפלור בחצי כוס מים קרים עד שהוא נמס לגמרי ללא גושים.
  • שופכים למחבת ומביאים לרתיחה.
  • כאשר הנוזל מתחמם, מוסיפים יין לבן, מלח ומיץ לימון ומביאים שוב לרתיחה.
  • כאשר הרוטב מתחיל להיות סמיך וצמיגי מוסיפים את גרידת הלימון ואת נגיסוני העוף.
  • לאחר מספר דקות, כשהעוף סופג אליו את הרוטב, המנה מוכנה.
  • מצלחתים ומגישים.

מומלץ לנשנש עם רוטב צ'ילי מתוק וצ'ופסטיקס...

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס