נגיסי עוף בסגנון קנטאקי

נגיסי חזה עוף בציפוי פריך בסגנון קנטאקי

נגיסי עוף בסגנון קנטאקי

על ידי 4 בנובמבר 2014

נגיסי חזה עוף בציפוי פיקנטי פריך וטעים במיוחד בסגנון קנטאקי. מושלם למי שרוצה להכין ברגע ציפוי פריך ומתובל לחזה עוף בלי יותר מדי התעסקות. נגיסי העוף עוברים תהליך ציפוי כפול שיבטיח את הידבקות הציפוי בטיגון ואת הטעם הקנטאקי המושלם.

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 5 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את חזה העוף לנתחים בגודל ביס (2-3 ס"מ)
  • מכינים 2 קערות: קערה אחת עם ביצה אחד וכפית חרדל - טרופים היטב יחד, קערה שניה עם הקמח והתבלינים מעורבבים היטב. ומכינים צלחת לנתחים המצופים.
  • טובלים כל נתח בתערובת הביצה (אפשר לשים כמה ביחד או את כולם אם יש מקום בקערה...) ומצפים היטב.
  • מעבירים את הנתחים אחד אחרי השני לציפוי בקערת הקמח והתבלינים ומוציאים לצלחת הריקה.
  • מוסיפים עוד ביצה לקערה שבה היו הביצים וטורפים שוב - ואם צריך מחדשים את מלאי הקמח והתבלינים.
  • חוזרים על פעולת הטבילה - תובלים את הנתח המצופה בביצה ואז שוב בקמח ולצלחת ריקה.
  • מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק.
  • מכניסים את נתחי העוף ומטגנים 5 דקות עד להשחמה מלאה של נגיסי העוף.

זהו! מוכן!

מגישים עם קערת רטבים (ברביקיו, צ'ילי מתוק, מיונז וקטשופ) וכמובן עם טבעות בצל, צ'יפס או הום פרייז.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף