כנפיים תאילנדיות בתנור

כנפיים תאילנדיות בתנור

כנפיים תאילנדיות בתנור

על ידי 27 בנובמבר 2013

כנפיים תאילנדיות הן כנפיים חמוצות מתוקות עדינות במיוחד. החמיצות מגיעה מפירות הדר וחומץ אורז, והמתיקות מדבש וכמובן גם מפירות ההדר. כנפיים תאילנדיות בתנור הן כנפיים טעימות ומפתיעות במיוחד.

  • זמן הכנה : 2h 15 min
  • זמן בישול : 30 דקות
  • כמות : קילו כנפיים

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים משאריות שומן ונוצות.
  • קוצצים את הבצל והכוסברה.
  • מערבבים את כל החומרים ומכניסים פנימה את הכנפיים.
  • מכניסים למקרר לעתיים לפחות (עד 12 שעות).
  • מעבירים את הכנפיים ושלושה רבעים מהרוטב לתבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל30 דקות - כשאחרי רבע שעה הופכים את הכנפיים.

זהו! מוכן!

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף