כנפיים פיקנטיים בציפוי פריך בתנור

כנפיים פיקנטיות בציפוי פריך בתנור

כנפיים פיקנטיים בציפוי פריך בתנור

על ידי 15 באוגוסט 2013

כנפיים פיקנטיות בציפוי פריך טעימות במיוחד - שנעשות בתנור. התבלינים נותנים חריפות עדינה והשילוב של פרורי הלחם עם פרורי הפאנקו הפריכים - נותנים קראנצ'יות נהדרת לכנפיים שלא נעלמת למרות האפיה בתנור.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים משאריות נוצות ושומן.
  • מחלקים כל כנף ל2 חלקים על העצם.
  • מערבבים בקערה קטנה את תבליני המשרה יחד עם שמן הזית עד שהם מתאחדים.
  • שמים את הכנפיים בקערה ויוצקים עליהם את חומרי המשרה.
  • מכניסים למקרר לשעה לפחות.
  • ממלאים את קערה קטנה בפרורי הלחם והפאנקו ומערבבים.
  • מוציאים את הכנפיים מהמקרר - לוקחים כל כנף מכניסים לקערת הפרורים - מצפים וסוגרים את הכנף בתוך אגרוף היד - כך שהפרורים ילחצו טוב טוב על הכנפיים.
  • מסדרים את הכנפיים המצופות על תבנית עם נייר אפייה.
  • כשכל הכנפיים מצופות - מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות.
  • לאחר 20 דקות - הופכים את הכנפיים בזהירות בעזרת מלקחים - ומשאירים לעוד 20 דקות עד השחמה.

זהו! מוכן!

אפשר לאכול כמו שזה, או להוסיף קעריות עם צ'ילי מתוק או ספייסי מיונז.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף