כנפיים בתנור ברוטב מתקתק
חייב להיות תירוץ טוב בשביל להכין כנפיים בתנור ולא מטוגנות. אז הנה תירוץ מצוין - כנפיים ברוטב מתקתק בזיגוג נפלא וכל כך טעים - שאין בכלל שאלה... מתוק, טעים ונראה מדהים.
- זמן הכנה : 15 דקות
- זמן בישול : 60 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים ובעזרת סכין חוצים כל כנף ל2 חלקים - בחיבור באמצע. ומורידים את הזיז שיש לחלק הגדול.
- מסדרים את הכנפיים בתבנית פיירקס (או תבנית חסינת חום אחרת) בצפיפות.
- מחממים בינתיים תנור ל190 מעלות.
- מניחים סיר על אש בינונית - נמוכה, שופכים פנימה את הסויה והקורנפלור ומערבבים עם מטרפה עד המסה מלאה של הקורנפלור.
- מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים על אש נמוכה תוך ערבוב קבוע עד שהכל מסמיך יפה יפה.
- שופכים על העוף את הרוטב - דואגים שכל העוף שקוע ברוטב.
- מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור ל45 דקות.
- מסירים את נייר האלומיניום ומחזירים לעוד 15 דקות.
זהו! מוכן!
מגישים עם צ'יפס, או חטיף צ'יפס כייפי, טבעות בצל, אפילו ברוקולי בציפוי, או סתם ירקות חתוכים.
וכמובן - הרבה מגבונים לידיים הדביקות. אבל בלי ידיים דביקות - הכנפיים פחות טעימות...