כנפיים בתנור ברוטב מתקתק

כנפיים בתנור ברוטב מתקתק

על ידי 2 במאי 2013

חייב להיות תירוץ טוב בשביל להכין כנפיים בתנור ולא מטוגנות. אז הנה תירוץ מצוין - כנפיים ברוטב מתקתק בזיגוג נפלא וכל כך טעים - שאין בכלל שאלה... מתוק, טעים ונראה מדהים.

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 60 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים ובעזרת סכין חוצים כל כנף ל2 חלקים - בחיבור באמצע. ומורידים את הזיז שיש לחלק הגדול.
  • מסדרים את הכנפיים בתבנית פיירקס (או תבנית חסינת חום אחרת) בצפיפות.
  • מחממים בינתיים תנור ל190 מעלות.
  • מניחים סיר על אש בינונית - נמוכה, שופכים פנימה את הסויה והקורנפלור ומערבבים עם מטרפה עד המסה מלאה של הקורנפלור.
  • מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים על אש נמוכה תוך ערבוב קבוע עד שהכל מסמיך יפה יפה.
  • שופכים על העוף את הרוטב - דואגים שכל העוף שקוע ברוטב.
  • מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור ל45 דקות.
  • מסירים את נייר האלומיניום ומחזירים לעוד 15 דקות.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'יפס, או חטיף צ'יפס כייפי, טבעות בצל, אפילו ברוקולי בציפוי, או סתם ירקות חתוכים.

וכמובן - הרבה מגבונים לידיים הדביקות. אבל בלי ידיים דביקות - הכנפיים פחות טעימות...

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף