שניצלוני חזה עוף בטמפורה בציפוי שבבי פאנקו

חזה עוף בטמפורה בציפוי שבבי פאנקו

שניצלוני חזה עוף בטמפורה בציפוי שבבי פאנקו

על ידי 1 במאי 2013

מתכון מהיר, פשוט וכל כך טעים לשניצלונים בטמפורה ושבבי פאנקו. שבבי פאנקו הם למעשה פרורי לחם גסים ורכים שמעניקים לחזה העוף המטוגן קריספיות מדהימה וטעם נהדר. כל כך טעים וקריספי וקראנצ'י שלא תוכלו להפסיק לנשנש את השניצלונים עד שהם יעלמו לכם מהצלחת.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מכינים את הטמפורה: מערבבים עם מטרפה בקערה גדולה את הקמח הקורנפלור החלבונים הסודה לשתיה, המים והתבלינים.
  • מנקים את חזה העוף משאריות שומן ועצמות.
  • פורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • מכניסים את כל נתחי העוף לקערת הטמפורה ולשים בידיים עד שהכל מצופה ומוצף בלילה.
  • מכינים קערה עם שבבי פאנקו.
  • מוציאים נתח אחרי נתח מצופים בלילה - מגלגלים אותם בפאנקו עד שהם מצופים מכל הכיוונים.
  • מחממים שמן עמוק ומטגנים את השניצלונים עד הזהבה.
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

יש לכם שניצלונים נהדרים פריכים ורכים. מומלץ להגיש עם רוטב חמוץ מתוק או צ'ילי מתוק.

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס