כנפיים בתנור בדבש ושום

כנפיים בדבש ושום

כנפיים בתנור בדבש ושום

על ידי 9 באפריל 2013

מתכון נהדר לכנפיים בדבש ושום שאפשר להכין בתנור או על המנגל. סוד הטעם הנהדר הוא בהשרייה: ככל שתשרו יותר זמן - הטעם יהיה יותר טוב. והמתכון כל כך קל וכל כך טעים שזה מדהים. הכנפיים מתוקות עם עיקצוץ חריף - וטעימות גם למי שלא מתחבר לפיקנטיות. נסו ותראו!

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים משאריות נוצות ושומנים מיותרים ושמים בקערה.
  • שופכים את כל המרכיבים לקערה.
  • מעסים טוב טוב את הכנפיים שיהיו מכוסות במשרה.
  • מניחים צלחת כבדה או משקולת אחרת על הכנפיים שישבו טוב טוב במשרה בקערה.
  • מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
  • מי שרוצה את הכנפיים על המנגל - לוקח את הכנפיים, צולה משני הצדדים עד שהן חרוכות מבחוץ ועשויות מבפנים.
  • מי שמכין את הכנפיים בתנור - מחמם תנור ל200 מעלות (מומלץ בגריל עליון - אפשר גם סתם בטורבו רגיל).
  • מסדרים את הכנפיים בתבנית על נייר אפייה - שופכים את שארית הרוטב מהקערה על הכנפיים.
  • מכניסים לתנור - לא על המסילה העליונה - אלא אחת לפני העליונה - שלא יישרף.
  • מבשלים 20 דקות - ואז הופכים את הכנפיים ומבשלים עוד 20 דקות - עד שהכנפיים מקבלות צבע שחום ויפה.

זהו! מוכן!

מגישים עם מגבונים לחים והרבה צ'יפס או תפוחי אדמה.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף