כנפיים ברוטב חריף מתוק

כנפיים ברוטב מתוק חריף עם רוטב הבסיס של אסם

כנפיים ברוטב חריף מתוק

על ידי 6 באוקטובר 2015

כמה קל להכין כנפיים כשיש את המרכיבים הנכונים בבית. כנפיים אוהבות לקבל המון טעמים מכל הכיוונים. מספיק שיש בבית 2 רטבים שמשלימים אחד את השני ומקבלים כנפיים טעימות, מתוקות וחריפות גם יחד.

במתכון נעשה שימוש ברוטב הבסיס של חברת אסם - ניתן להשיג אותו בכל סופרמרקט במדף הרטבים.

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 30 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחוצים אותן באמצע על העצם.
  • שמים את כל הכנפיים בסיר וממלאים מים עד לכיסוי ועוד 2 ס"מ.
  • מביאים לרתיחה.
  • מנמיכים את האש ומבשלים עוד 5 דקות.
  • מסננים מהמים ונותנים לכנפיים להתקרר.
  • מפזרים על הכנפיים מלח, פלפל וקמח ומערבבים היטב שהכנפיים תהיינה מצופות קמח.
  • מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק.
  • כשהשמן חם מכניסים את הכנפיים ומטגנים 3 דקות ומוציאים לקערה.
  • שופכים למחבת גדולה את רוטב הבסיס ואת הצי'לי החריף ומערבבים קלות.
  • מביאים לרתיחה עד שהכל מבעבע יפה.
  • מכניסים את הכנפיים ומתחילים להקפיץ ולערבב.
  • אחרי 2 דקות מפזרים מעל את השומשום וממשיכים להקפיץ ולערבב עוד 3-4 דקות. עד שכל הרוטב מסמיך ונדבק לכנפיים.

זהו! מוכן!

הדפסה



Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף