כנפיים בציפוי טמפורת בירה

כנפיים בטמפורת בירה

כנפיים בציפוי טמפורת בירה

על ידי 8 בנובמבר 2016

אין כמו צפייה במשחק כדורסל או כדורגל בליווי מנת כנפיים נהדרת. כנפיים בציפוי טמפורת בירה הן בדיוק מה שאתם צריכים בשביל חווית צפייה מושלמת!

  • זמן הכנה : 30 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחותכים אותן לחצי על העצם.
  • מכניסים את כל הכנפיים לסיר קטן וממלאים מים עד לכיסוי ועוד קצת.
  • מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עוד 3 דק'.
  • מכבים את האש, מסננים מהמים ומחכים 20 דק' שהכנפיים יתקררו.
  • בינתיים מערבבים בקערה גדולה את הקמח, הקורנפלור והתבלינים.
  • מוסיפים את הבירה לאט לאט (מומלץ לא מגובה רב כדי שלא תעשה הרבה קצף) תוך כדי ערבוב עד לקבלת בלילה סמיכה מאוד.
  • מחממים שמן קנולה לרתיחה בסיר קטן או צ'יפסר.
  • לוקחים כל כנף - טובלים בבלילה ומוודאים שהיא מצופה מכל הכיוונים - ומכניסים לשמן הרותח בזהירות.
  • מטגנים את הכנפיים 6 דקות בשמן הרותח ומוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'יפס מתובל היטב ובירה קרה!

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף