כנפיים במרינדה חריפה עדינה בתנור

כנפיים במרינדה חריפה עדינה בתנור

כנפיים במרינדה חריפה עדינה בתנור

על ידי 25 בנובמבר 2014

למי שאוהב כנפיים חריפות, או לפחות מעט פיקנטיות, אלו הכנפיים הטעימות ביותר שתכינו בתנור. הכנפיים יושבות במרינדה חריפה עם מעט לימון והרבה שום ואח"כ נכנסות לתנור - ויוצאות טעימות, פריכות ופיקנטיות.

מומלץ למי שאוהב כנפיים חריפות - אבל לא מתחבר לציפויים דביקים ושומניים.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 45 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחותכים אותן לחצי על העצם (זה לא חובה - אבל זה יותר אסתטי ונעים).
  • שמים את הכנפיים בקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים.
  • מערבבים היטב בידיים עד שהכנפיים מצופות במרינדה.
  • סוגרים את הקערה בניילון נצמד או מכסה - ומכניסים למקרר לחצי שעה עד שעתיים - כמה שיותר יותר טעים. ושוטפים טוב טוב ידיים (הסרירצ'ה עלול לשרוף...).
  • מוציאים מהמקרר ומחממים תנור ל180 מעלות.
  • מסדרים את הכנפיים על תבנית עם נייר אפיה ומכניסים לתנור ל25 דקות.
  • אחרי 25 דקות הופכים את הכנפיים ומכניסים לעוד 20 דקות.

זהו! מוכן!

מגישים עם רוטב צ'ילי מתוק או טורפים כמו שהן.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף