חטיפי כנפיים בתנור

חטיפי כנפיים בתנור

חטיפי כנפיים בתנור

על ידי 1 בנובמבר 2015

כנפיים הן החטיף של העוף - אז למה לא להפוך אותם לסופר פריכות וסופר טעימות? לקחנו כנפיים, פינקנו אותן בתבלינים כיד המלך, שמן זית טוב - ושלחנו לתנור לשעה וחצי שייבש להן את הצורה וקיבלנו חטיף כנפיים פריך מאוד וטעים מאוד.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 1h 30 min
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים ושמים בקערה (המשקיענים יכולים לחתוך את הכנפיים באמצע על העצם).
  • מוסיפים את התבלינים ושמן הזית ומערבבים היטב עד שכל הכנפיים מכוסות.
  • מסדרים על תבנית עם נייר אפייה.
  • מכניסים לתנור ב160 מעלות לחצי שעה.
  • אחרי חצי שעה פותחים, הופכים ומחזירים לעוד חצי שעה.
  • שוב הופכים ומחזירים לעוד חצי שעה.

זהו! מוכן!

מומלץ להגיש עם מטבלים כמו צ'ילי חריף, מיונז קפה ועוד.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף