חזה עוף עם פלפלים ואננס ברוטב חריף מתוק

חזה עוף עם פלפלים ואננס ברוטב מתוק חריף

חזה עוף עם פלפלים ואננס ברוטב חריף מתוק

על ידי 10 בנובמבר 2015

חזה עוף בטמפורה מוקפץ על פלפלים ואננס זו מנה כל כך טעימה שזה לא יאמן. חזה העוף עסיסי שישב במרינדה טעימה, מצופה בציפוי פריך ומוקפץ עם פלפלים ונתחי אננס ברוטב חריף ומתוק שמשתלבים כל כך טוב יחד למנה יפיפה, טעימה וכייפית.

  • זמן הכנה : 30 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל ביס ושמים בקערה.
  • מוסיפים לקערה את כל חומרי המרינדה ומשרים את חזה העוף ל15-30 דקות.
  • בזמן הזה מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב המתוק חריף ומכינים אורז לבן להגשה.
  • חותכים את הבצל והפלפלים לקוביות גסות (משהו כמו ס"מ על ס"מ).
  • אחרי שעבר זמן ההשריה של חזה העוף - מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק בסיר או צ'יפסר.
  • מערבבים בקערה כוס קורנפלור וכפית סודה לשתיה.
  • מצפים את נתחי חזה העוף בקורנפלור ומכניסים לשמן העמוק.
  • מטגנים את הנתחים עד שהם מזהיבים ומוציאים לנייר סופג.
  • מחממים מחבת גדולה עם 2 כפות שמן.
  • כשהשמן חם מוסיפים את הצ'ילי הגרוס והשום הכתוש ומטגנים 30 שניות.
  • מוסיפים את קוביות הבצל והפלפלים ומטגנים תוך ערבוב והקפצה 3-4 דקות.
  • מוסיפים את נתחי האננס והרוטב החריף מתוק ומערבבים וממשיכים להקפיץ עוד 2 דקות עד שהרוטב מסמיך.
  • מוסיפים את נתחי העוף המטוגנים למחבת ומקפיצים ומערבבים עד שכל נתחי העוף והירקות מצופים היטב ברוטב.

זהו! מוכן!

מגישים על אורז לבן.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף