חזה עוף מוקפץ עם פטריות בצל ואפונה ברוטב סויה

חזה עוף מוקפץ עם פטריות בצל ואפונה ברוטב סויה

חזה עוף מוקפץ עם פטריות בצל ואפונה ברוטב סויה

על ידי 17 ביולי 2017

חזה עוף עם השילוב המושלם של בצל, פטריות ואפונה מוקפצים ברוטב סויה זו מנה טעימה, משביעה וממש קלה להכנה - מומלצת כארוחת ערב מהירה וטעימה לכל המשפחה.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את חזה העוף משאריות שומן ועצמות.
  • פורסים את חזה העוף לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • חותכים את הבצל לחצאי פרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • פורסים את הפטריות לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה.
  • כשהשמן חם מוסיפים את חזה העוף.
  • מקפיצים את חזה העוף במחבת עד שהוא מלבין מכל הכיוונים ומוציאים לקערה נקיה.
  • מוסיפים כף שמן למחבת ומחממים.
  • כשהשמן חם מוסיפים את הבצל והפטריות ומקפיצים תוך ערבוב עד שהבצל משחים.
  • מוסיפים את רוטב הסויה והפלפל השחור.
  • מוסיפים את האפונה ומערבבים.
  • מביאים לרתיחה.
  • מבשלים על אש בינונית תוך ערבוב עד שחזה העוף מוכן לחלוטין.

זהו! מוכן!

מגישים על אורז עם הרבה רוטב ומפזרים מעל בצל ירוק או עירית קצוצים

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס