חזה עוף בטמפורה ברוטב סיני חריף

חזה עוף בטמפורה בציפוי רוטב חריף

חזה עוף בטמפורה ברוטב סיני חריף

על ידי 5 ביולי 2016

קוביות חזה עוף בציפוי טמפורה פריכה עם רוטב חריף - מתוק בסגנון סיני. מעולה למי שמחפש מנה פיקנטית  ומעניינת שתעורר לו את בלוטות הטעם עם המון טעמים ומרקמים.

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

מכינים את קוביות העוף בטמפורה

  • מנקים את חזה העוף משאריות שומן ועצמות.
  • חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל ביס ושמים בקערה.
  • מוסיפים לקערה את המלח, הפלפל והקורנפלור.
  • שוברים פנימה ביצה ומערבבים הכל בידיים עד שכל קוביות חזה העוף מצופות בבלילה.
  • מחממים שמן קנולה בסיר או צ'יפסר.
  • כשהשמן רותח - מכניסים בזהירות את קוביות חזה העוף המצופים - ומטגנים 5-6 דקות עד שהציפוי מתקשה ומתחיל להשחים קלות.
  • מוציאים לנייר סופג.

מכינים את הרוטב החריף

  • בזמן שקוביות חזה העוף מיטגנות - מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב חוץ מהשומשום (מומלץ עם מטרפה).
  • כשחזה העוף מוכן וממתין בנייר סופג - מחממים מחבת גדולה עם ציפוי מונע הידבקות על אש חזקה.
  • כשהמחבת חם שופכים פנימה את הרוטב ומחכים שהוא יבעבע יפה.
  • מוסיפים את חזה העוף בטמפורה פנימה.
  • מקפיצים ומערבבים 2-3 דקות היטב עד שכל הרוטב נצמד לחזה העוף.

זהו! מוכן!

מגישים על אורז לבן ומפזרים מעל שומשום בנדיבות.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף