חזה עוף בחרדל ודבש
חזה עוף בדבש וחרדל הוא טעים מאוד וקל מאוד להכנה. בזכות ההשריה חזה עוף בדבש וחרדל הוא עסיסי וטעים במיוחד ומתאים לכל ארוחה. מי שרוצה להשקיע - מכין ליד סלט עלים - חותך את חזה העוף כשהוא מוכן לקוביות - ומוסיף לסלט עם רוטב ויניגרט.
- זמן הכנה : 60 דקות
- זמן בישול : 5 דקות
הוראות הכנה
- חותכים את החזה עוף לרצועות דקות (של ס"מ ברוחב) ושמים בקערה.
- שמים בקערה ומוסיפים את החרדל, הדבש והסויה.
- לשים טוב טוב בידיים עד שהכל מצופה רוטב.
- עוטפים את הקערה בנייר כסך ומכניסים למקרר לשעה לפחות - כמה שיותר - יותר טוב.
- לאחר ההשרייה - מוציאים מהמקרר.
- מחממים מחבת פסים עם מעט שמן (עדיף עם ספריי שיכסה יותר טוב את השטח).
- מטגנים את חזה העוף משני הצדדים עד שהוא מושחם יפה - אבל לא מדי שלא יתייבש.
זהו! מוכן!
מגישים עם אורז, תפוחי אדמה או מג'דרה.
או על סלט עלים רענן ברוטב ויניגרט.