סנדוויץ' סושי אינסייד אאוט

סנדוויץ' סושי אינסיידאאוט

סנדוויץ' סושי אינסייד אאוט

על ידי 12 באוגוסט 2013

סנדוויץ' סושי אינסייד אאוט הוא ממש כמו סנדוויץ' סושי מקורי רק הפוך - כלומר האורז בחוץ והאצה יחד עם התוספות בפנים. סנדוויץ' סושי אינסייד אאוט זו צורה כייפית וטעימה להגשת סושי. להכנת סנדוויץ' אינסייד אאוט דרושה מעט יותר מיומנות מאשר סושי רגיל או סנדוויץ' סושי רגיל. עקבו בדייקנות אחר ההוראות ותצליחו.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מכינים אורז לפי ההוראות לסושי בסיסי.
  • חותכים ומארגנים את התוספות.
  • לוקחים אצה, מקפלים לשנים לאורך ועם סכים חדה - חותכים את הכפל מבפנים כך שיתקבלו 2 אצות שוות.
  • מניחים את האצות על משטח עם הצד המחוספס למעלה, ובידיים לחות מסדרים שכבה של אורז על האצות ומקפידים שכל האצה תהיה מכוסה.
  • עוטפים מחצלת לסושי בניילון, מניחים על האצות המצופות - אוחזים בידיים את המחצלת והאצה והופכים במהירות.
  • מסדרים את התוספות על אחד הצדדים ומקפידים שיהיו תוספות לאורך כל האצה.
  • בזהירות ובעדינות (אני נעזר בניילון הנצמד - ופשוט מרים אותו לכיוון הרצוי) הופכים את האצה ללא התוספות - על התוספות. כך שנוצר סנדוויץ: אורז, אצה, תוספות, אצה, אורז.
  • מיישרים את הסנדוויץ' בצדדים בעזרת המחצלת.
  • לוקחים צלחת ומפזרים עליה את פרורי הפנקו.
  • מעבירים בזהירות את הסנדוויץ' ומניחים על הפרורים (אני משתמש במרית).
  • לוחצים את סנדוויץ' הסושי טוב טוב על הפרורים, הופכים את הסנדוויץ' ולוחצים שוב על הפרורים.
  • מחממים במחבת בגודל מתאים את השמן.
  • כשהשמן חם מעבירים בזהירות את הסנדוויץ למחבת ומטגנים 2-3 דקות.
  • הופכים את סנדוויץ' הסושי בזהירות ומטגנים מצד שני 2-3 דקות נוספות.
  • מוציאים לקרש חיתוך ובעזרת סכין טובה ומעט לחה - חותכים לריבועים ואז למשולשים את הסנדוויץ'.

זהו! מוכן!

להגיש עם ספייסי מיונז, רוטב טריאקי וסויה.

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

פרויקט סושי – איך מכינים סושי?

בטטה בטמפורה לסושי

סושי קונוס