איך לקלף ראש שום ב20 שניות

קילוף שום במהירות

איך לקלף ראש שום ב20 שניות

על ידי 27 באוקטובר 2013

אז איך מקלפים שום ב20 שניות? רוצים להכין תבשיל טעים, שום קונפי או כל מתכון אחר שמכיל המון שיני שום כמו לא מעט מתכונים טבעוניים אבל אין לכם כוח ורצון להתחיל לקלף שן אחר שן ואח"כ הריח על הידיים נשאר, וגם מכשירי קילוף השום לא עובדים בכמות סיטונאית. אז אל חשש! אנחנו בטעימאוד הלכנו וחקרנו ומצאנו את הדרך היעילה ביותר לקלף שום - אפילו עשרות שיני שום בבת אחת - בלי לקנות גאדג'טים ובלי להסריח את הידיים.

נסו ותהנו!

מרכיבים

  • שום - כמה שרוצים. משן אחת ועד 5 ראשים
  • קערות - 2


הוראות הכנה

  • לוקחים את ראש השום ומפרקים לשיניים.
  • מניחים הכל בקערה וסוגרים אותה בקערה השניה. מי שרוצה - יכול לשים את השיניים בקופסאות עם מכסה.
  • משקשקים את הקופסא חזק חזק למשך 20 שניות.
  • פותחים - כל שיני השום מקולפות. אלה שלא מקולפות - נמצאות במצב קילוף מתקדם וזקוקות רק לעזרה קטנה.

זהו! תהנו!

הדפסה

Related posts

טיפים לבחירת תפריט שמתאים לאירועים

מדריך לתערובות תבלינים

מתכונים טעימים למסעדה כשרה

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף