קציצות בסגנון אמריקאי

קציצות בשר בסגנון אמריקאי

קציצות בסגנון אמריקאי

על ידי 29 באוקטובר 2014

קציצות בשר רכות, טעימות ונימוחות עם טוויסט שמזכיר את אמריקה. את הרטבים אנחנו מכניסים לתוך תערובת הבשר וכך הרוטב מוסיף רכות ואווריריות וטעמים נהדרים לקציצה. מי הסודה מוסיפים אווריריות ומבחרים יחד עם שמן הזית את הבשר וכך אין צורך להשתמש בפרורי לחם ויוצאות קציצות בשר טעימות ומיוחדות - ומרגישים אמריקה.

  • זמן הכנה : 35 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות
  • כמות : 18-20 קציצות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל בסכין כמה שיותר דק (לא בפומפיה ולא במעבד מזון - תשקיע וקצת...)
  • מערבבים בקערה את כל המרכיבים (פרק לספריי שמן) - ולשים בידיים לפחות 3-4 דקות בלי להפסיק. זה יעזור לבשר להתחבר ולא להתפרק.
  • לאחר הלישה - עוטפים בניילון נצמד מכניסים למקרר לחצי שעה עד שעה.
  • מוציאים את תערובת הבשר מהמקרר.
  • מחממים על אש גבוהה מחבת פסים עם ספריי שמן.
  • בידיים מעט לחות יוצרים קציצות (עושים כדור פינג פונג ומועכים מהצדדים).
  • מטגנים 3-4 דקות משני הצדדים ומוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'יפס או טבעות בצל.

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

קבב ביתי בסגנון רומני

עראיס

אסאדו עם פטריות מלך היער וירקות שורש